Shop Together revolutionair retail concept

Shop Together is een geheel nieuw retailconcept speciaal bedoelt voor bestaande- en startende ondernemers, die op zoek zijn naar flexibele winkelruimte, showroom of kantoorruimte met goede uitstraling en op een A1 locatie.

De economische crisis en de veranderingen in de retailmarkt zorgen ervoor dat winkeliers op een andere manier naar winkelruimte moeten gaan kijken. Flexibel en aangepast aan de werkelijke vraag van dat moment. Geen langdurige dure huurcontracten met een vastgesteld aantal vierkante meters verkoopoppervlak, maar juist uiterst flexibel en afgestemd op de werkelijke behoefte.

In het retailconcept ‘Shop Together’ kunnen ondernemers zelf het aantal vierkante meters verkoopoppervlak bepalen en vervolgens deze ruimte voor langere- of korte periode huren. Denk hierbij aan eigenaren van webshops die hun producten willen tonen, ondernemers gedurende drie maanden lang kerstbomen willen verkopen of een startende winkeliers die op deze manier klein kunnen beginnen en niet direct afhankelijk zijn van langlopende huurcontracten van een ‘eigen’ winkelpand.

Shop Together biedt ondernemers een flexibel all-in huisvestingsconcept aan waarin is opgenomen huur, energie- en servicekosten en dat tegen een zeer scherp tarief per vierkante meter!

Elke deelnemer aan Shop Together is een zelfstandig ondernemer. De ondernemer mag zijn deel naar eigen smaak inrichten. Shop Together zorgt voor gekwalificeerd winkelpersoneel, verkoop van de producten en levert voorraad- en verkooprapportages.

Door de veelheid aan mini winkels onder één dak biedt Shop Together consumenten een wisselende samenstelling van producten zoals sieraden, horloges, woonaccessoires, wijnen, cosmetica etc. etc.

Ook in de marketing en communicatie kan worden samengewerkt, door gezamenlijk te adverteren, te folderen, of gebruik te maken van de website www.shop-together.nl.

Leo ten Have creatieve communicatie ontwikkelde het concept, bedacht de naam en gaf Shop Together een helder corporate identity.

Voor meer informatie bel (0314) 340205 of e-mail ons.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.