STERK IN HET CREËREN VAN JOUW MERK

Ieder product of dienst verdient een sterk merk. Leo ten Have creatieve communicatie helpt bedrijven en organisaties aan een corporate identity dat kan uitgroeien naar ‘een sterk merk’. De basis daarvoor is een goed ontworpen logo en huisstijl. Krachtig doorgezet in alle communicatiemiddelen. Daarnaast is de benadering van de markt (en de manier waarop) zeker zo belangrijk. Uitdagend, scherp, humoristisch of soms ook terughoudend, maar altijd ‘pakkend’. Het gaat ons om de ontvanger van de boodschap te bewegen.

RECLAMEBUREAU DOETINCHEM

Wij werken met een vaste kernbezetting. Een team van creatieve professionals op het gebied van advies (strategie), concept (creatie), opmaak (realisatie) en organisatie (service). Als het nodig is wordt het team aangevuld met specialisten van buiten, maar altijd behouden wij de regie en zijn daarbij altijd verantwoordelijk voor onze opdracht. Leo ten Have is al jaren lid van BNO Beroepsorganisatie  Nederlandse Ontwerpers een brancheorganisatie van ontwerpbureaus in Nederland.

Meer dan dertig jaar ervaring

Leo ten Have creatieve communicatie heeft een brede scope en een hoog werkniveau. Wij werken  voor diverse opdrachtgevers. Dat zijn bedrijven, instellingen en overheden waarbij communicatie belangrijk is. Wij houden van projecten die onze verschillende disciplines samenbrengen tot één geheel. Goede communicatie begint met een briljant idee. Vormgeving moet toevoegen en verduidelijken. Dan pas werkt een goede campagne.

‘The proof of the pudding is in the eating’.  Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in marketing,- communicatie en reclamebranche. Nodig ons uit voor een gesprek dan kunnen wij ook laten zien wat wij hebben bereikt. Ook kunnen wij u laten weten hoe wij uw opdracht gaan oppakken.

Belangstelling?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of vul het contactformulier in via de website. Wij vertellen graag meer over wat Leo ten Have creatieve communicatie voor u kan betekenen.