Alweer een top stage

De 20 weken zijn alweer voorbij en weer is dit erg snel gegaan. Dit keer ging het om de afstudeerstage in plaats van de tussenstage. Ik was dus al bekend bij het bedrijf en de werkzaamheden. Deze keer kwam er naast de normale werkzaamheden een examenproject bij kijken, en dat was de vormgeving van de stand op de beurs Monument. Hier was MONUMENTAAL aanwezig als mediapartner met magazines en een stand.

Ik kreeg alle vrijheid wat betreft de werkzaamheden voor de vormgeving van de stand, evenals het vormgeven van de nieuwe edities van MONUMENTAAL. Wanneer er een concept af was werd dit voorgelegd aan Leo. Verbeterpunten werden altijd netjes gebracht met een uitleg waarom het op een andere manier beter is. Ook hangt er een gezellige en ontspannen sfeer in het kantoor.

Opnieuw kan ik met een goed gevoel terugkijken op de afgelopen stageperiode en ik raad ook iedereen een stage aan bij Leo ten Have creatieve communicatie. Je wordt goed begeleid door Leo en krijgt daarnaast ook de vrijheid met bijvoorbeeld de vormgeving van MONUMENTAAL.