Alleen maar positieve ervaringen

Vanaf dag een voelde ik me opgenomen in het team. Daardoor voelde ik me al snel op mijn gemak in tegenstelling tot mijn vorige stageplek. Dit komt mede door de fijne werksfeer en de kleinschaligheid van het kantoor.

Ik ben erg vrij gelaten bij projecten. Dat vond ik erg fijn, omdat ik eerst zelf alles kon ondervinden. Tijdens mijn stage heeft Leo mij ontzettend goed begeleid. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Als hij tips gaf dan deed hij dit vaak met een uitleg waarom het op die manier beter is, zodat je er wat van zou leren.

Ik vond het vormgeven van MONUMENTAAL het allerleukste een leerzaamste om te mogen doen. Daarnaast heb ik het proces van begin tot eind mee mogen maken. Toen ik het magazine in de winkel zag liggen kon ik het niet laten om naar de colofon te kijken waar mijn naam in staat. Ook heb ik kennis gemaakt met programma’s zoals Mailchimp en WordPress.

De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist moest ik alweer afscheid nemen. Graag wil ik Leo en mijn andere collega’s bedanken voor deze fijne tijd. Leo wil ik in het bijzonder bedanken voor de fijne samenwerking en alle hulp en tijd die hij in mij gestoken heeft.

Leo ten Have creatieve communicatie is een ontzettend leuk bedrijf, waar je echt ongelooflijk veel leert. Ik raad Leo ten Have creatieve communicatie zeker aan en kijk terug op een erg leerzame periode met veel positieve ervaringen.

An-Mei Manschot
Mediavormgeving, 4e jaar
ROC van Twente Enschede