Nieuws ontstaat niet. Nieuws wordt gemaakt.

Gemakkelijk opzetten van een digitale nieuwsbrief

hulp bij opzet digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is een uitstekend communicatie middel om jouw doelgroep op de hoogte te stellen van jouw nieuws.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld social media bepaalt jij wie die nieuwsbrief ontvangt. Ook bepaal je zelf wanneer, hoevaak en op welk tijdstip jouw nieuwsbrief wordt verstuurd.

Een digitale nieuwsbrief is helemaal in te stellen naar eigen ideeën en natuurlijk in eigen ‘huisstijl’. Wij zorgen er altijd voor dat de uitgaande nieuwsbrieven professioneel overkomen.

Zelfdoen of uitbesteden?

Leo ten Have creatieve communicatie heeft inmiddels veel implementaties verzorgd. Grotere (10.000 e-mailadressen) maar ook kleinere (150 stuks) digitale nieuwsbrieven voor organisaties en bedrijven.

Leo ten Have creatieve communicatie kan u assisteren bij het opzetten van een mailaccount. Wanneer deze  is ingericht en de basispagina’s gereed zijn, kan de eerste nieuwsbrief verstuurd worden, zo simpel werkt dat.

Je kunt natuurlijk ook de gehele productie uit handen wilt geven. Leo ten Have creatieve communicatie kan voor je de totale productie verzorgen. Wij stemmen samen de onderwerpen af. Daarna schrijven wij de teksten en houden interviews, maken foto’s of ander beeldmateriaal, geven vorm aan de nieuwsbrief en sturen je een ’test’ e-mail. Pas na jouw akkoord wordt de productie verstuurd aan de doelgroep. Alles volgens een strak tijdsschema, waar de NS jaloers op is.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op (klik hier om te mailen).