Webdesign

All in one websites

All in one websites

Daar hoef je zelf niets meer aan toe te voegen!

All in one website. Daar hoef je zelf niets aan te doen.


De All-in-one website. Daar hoef je zelf niets aan te doen. Wij maken het je zo makkelijk mogelijk. Met onze manier van werken, bij de all in one website, heb je daar geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat de website van begin tot het eind gereed gemaakt wordt en online komt te staan. Het enige wat je hoeft te doen is deze goed te keuren.

MONUMENTAAL Website

Natuurlijk willen wij wel weten wat je 'wilt' met je nieuwe website. Na inventarisatie gaan wij direct aan de slag met het opstellen van de flowchart, noem het maar het schema van de onderliggende pagina's.

Daarna gaan wij voortvarend aan de slag met het design en de techniek achter de website. Wij maken deze zichtbaar, met onze code kun je (op afstand) online meekijken hoe de elementen en de pagina's  tot stand komen.

Leo ten Have creatieve communicatie maakt de website compleet. Wij plaatsen de teksten (en waar nodig schrijven wij die) en plaatsen de beelden (en als het nodig is maken wij nieuwe foto's of andere beelden).

Na een test op verschillende browsers wordt de nieuwe website online geplaatst. Hosting en verhuizing van de domeinnaam; geen probleem. Alles wordt perfect en tot in detail voor je geregeld.

Een voorbeeld?
De website van MONUMENTAAL magazine (www.monumentaal.com)