Leo ten Have creatieve communicatie is een leuk en gezellig bedrijf.

Na 20 weken stage lopen zit het er alweer op. Het was een gezellige en leerzame tijd. Ik heb veel verschillende opdrachten mogen maken, het ontwerpen van een totale huisstijl tot het maken van een brochure. Ik heb veel gewerkt aan Goed uit in de Achterhoek en Kerlan KeukenRestylers.

Doordat Leo altijd een goede feedback gaf op mijn werk heb ik mij goed kunnen ontwikkelen. Door de gezellige sfeer en een niet al te hoge werkdruk was het altijd fijn om bij dit bedrijf stage te lopen.

Ik wil graag Leo bedanken voor de leuke, leerzame en gezellige tijd.

Kaylee Menzo.

Stagiair mediavormgeven.

Periode april – oktober 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.