Een zeer geslaagde stage

Bij het woord ‘stage’ krijgen veel scholieren een nare bijsmaak in hun mond. Een stage lopen bij een bedrijf of instelling is niet zomaar iets, nee het is een hele opgave. Je stopt er erg veel tijd en energie in en je weet niet wat je uiteindelijk te wachten staat.

Nou is de tekst, die hierboven staat totaal niet op mij van toepassing. Een stage bij Leo ten Have creatieve communicatie is niet ‘vervelend’ of ‘saai’. Totaal niet!

Ik heb mij uitstekend vermaakt met Leo en de andere stagiaires. Je bent een volwaardig collega en je krijgt alle aandacht en uitleg die je maar kan wensen. Ondanks de soms hoge werkdruk en deadlines is de sfeer altijd gemoedelijk en erg gezellig. Ik ben ook de volle 20 weken met plezier naar Leo ten Have creatieve communicatie gegaan.

Daarom wil ik iedereen bedanken voor deze mooie en bovendien zeer geslaagde periode. Speciaal wil ik Leo en Tonnie ten Have bedanken. Dit is een mooie ervaring die ik mee kan nemen voor de rest van mijn leven. Verder kan ik alleen nog maar zeggen dat een stage bij Leo ten Have creatieve communicatie een grote aanrader is!

Daniel Hekkers

Tweedejaars student – Medewerker Marketing en Communicatie
Graafschap College
15-11-2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.