Veel leren op een leuke manier

Als eerste jaars marketing en communicatie studente heb ik 20 weken stage gelopen bij Leo ten Have creatieve communicatie. Ik kan terug kijken op een erg leuke en leerzame tijd. In het begin was het even wennen en spannend, het was namelijk mijn eerste stage. Door de goede begeleiding kon ik steeds meer zelfstandig uitvoeren en werd ik verantwoordelijk voor verschillende projecten.

Terug kijkend op deze stageperiode ben ik van mening dat ik mij met behulp van het bedrijf erg heb kunnen ontwikkelen en een grote stap richting mijn diploma heb kunnen maken. Leo ten Have creatieve communicatie  is een bedrijf met veel ervaring, door hier meegedraaid te hebben is mijn inzicht in de marketing en communicatie en het bedrijfsleven enorm toegenomen. Dit marketing en communicatie bureau is een goed leerbedrijf met variatie en uitdagingen dit zorgde ervoor dat ik elke dag enthousiast aan het werk ging.

Ik werd betrokken bij veel verschillende projecten op het gebied van marketing en communicatie met alle verschillende werkzaamheden die hierbij komen kijken zoals het maken van een marketingplan,  het maken van een communicatieplan, het onderhouden van sociale media, het onderhouden van contact met klanten, het schrijven van persberichten en het optimaliseren van websites. Het is een reclamebureau dat met de tijd mee gaat en openstaat voor nieuwe ideeën van de stagiair.

Doordat ik zoveel heb geleerd op een erg leuke manier zal ik deze stageperiode nooit vergeten!

Janneke Pijnenburg

Opleiding: Marketing en communicatie

Stage periode: April – November 2011-11-04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.