De tijd vliegt voorbij…

Nieuwsgierig, spannend en enthousiast. Dat waren de drie woorden die door mijn hoofd spookten op het moment dat ik weg ging naar huis. Onderweg naar mijn eerste stagedag bij Leo ten Have creatieve communicatie. Ik keek erg uit naar de uitdagingen die ik zou krijgen binnen dit bedrijf. Uitdagingen om zoveel mogelijk te leren en om het maximale uit mijn laatste grafische stage te halen.

Leo heeft mij tijdens mijn stage ontzettend goed begeleid en hij heeft mij veel geleerd. Alles werd altijd rustig en duidelijk uitgelegd. In tegenstelling tot mijn vorige stage kon ik hier direct aan het werk, geen verzonnen opdrachten meer. Je draait gelijk mee met de studio en je hebt meteen te maken met klanten en deadlines. In het begin was dit zeker even omschakelen, maar dankzij de goede begeleiding van Leo, maak je voordat het weet deel uit van het bedrijf.
Aan het begin van mijn stage werd ik eigenlijk meteen in het diepe gegooid door een digitale nieuwsbrief te maken via InDesign. Dit was ontzettend gaaf om te leren! Daarnaast vond ik het super tof om mee te werken aan de vormgeving van het magazine Monumentaal. En wat dan helemaal leuk is, is om je naam in het colofon te zien staan.
Leo ten Have creatieve communicatie is een ontzettend leuk bedrijf en zeker een goede stageplek, waar je ongelooflijk veel leert. Ik raad het bedrijf zeker aan en kijk terug op een erg leerzame periode.
Suze Donderwinkel
Stagiaire grafische vormgeving
Januari 2015 – juni 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.