Ons reclamebureau zoekt een stagiair advertentieverkoop

Heb jij doorzettingsvermogen? Ben jij commercieel ingesteld? Wil jij altijd het onderste uit de kan halen? Solliciteer dan nu bij Goed uit in de Achterhoek en wie weet word jij onze toekomstige stagiair!

Goed Uit In De Achterhoek (GUIDA) laat zien, dat er in de Achterhoek veel belangwekkends op zakelijk, culinair en cultureel terrein gebeurt, waarvan menigeen (in het bijzonder de gast van buiten) nauwelijks weet van heeft. Alles bijeen is het een boeiende regio, waar het goed toeven is (werken, wonen, recreëren en onthaasten). Het magazine wil ook een ‘wegwijzer’ zijn. De toerist/recreant van buiten moet in één oogopslag kunnen zien, waar hij of zij zich het beste kan vermaken.

Ons reclamebureau zoekt een stagiair Advertentieverkoop die ons helpt met het vol krijgen van ons magazine ‘Goed uit in de Achterhoek’. Wij werken graag met stagiaires, echter wij zoeken wel de beste van de klas. Een gedreven en ambitieus persoon die ons wil laten zien dat hij of zij commerciële talenten heeft. Wij zitten in Doetinchem en bieden jou een uitdagende stage.

Interesse? Bellen werkt het snelst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.