Reclamebureau introduceert CAP2

Reclamebureau Doetinchem

‘CAP2’ is een doeltreffende oplossing voor online huisstijlmanagement ontwikkelt door Leo ten Have creatieve communicatie. Door de opmaak van repeterende uitingen te automatiseren reduceert men het aantal schakels in het grafisch productieproces, vermindert men de kans op fouten en bespaart substantieel op de kosten om reeds opgemaakte communicatiemiddelen wéér aan te passen.

Reclamebureau Doetinchem

CAP2 is uitermate geschikt voor een hoofdkantoor met buitenlandse vestigingen, een bedrijf met meerdere vestigingen of een organisatie met frequente publicaties, maar ook voor kleinere organisatie die veel wisselingen hebben in bestaande communicatiemiddelen zoals personeelsadvertenties. De coördinator bij de licentiehouder kan bepalen wat wel en niet gewijzigd mag worden en verleent aan medewerkers, dealers of franchiseondernemers autorisatie. Het systeem kan zo worden ingericht dat toestemming van de coördinator nodig is vóór publicatie.
CAP2 is te bereiken vanaf iedere gewenste werkplek met internetaansluiting. Men gaat naar de website, logt in met een gebruikersnaam en wachtwoord en komt terecht in een eigen gebruikersomgeving. Daar vindt men de templates van de eigen communicatiemiddelen klaar voor gebruik. Men selecteert de gewenste template van het document dat men wil aanpassen. Voegt teksten en/of afbeeldingen toe of vervangt deze en controleert de opmaak van de uiting in een schermproef of printproef. Tot slot verstuurt de opdrachtgever de opgemaakte uiting in PDF formaat naar drukkerij, uitgeverij of andere geadresseerden uit uw digitale adressenboek.

CAP2 biedt alle vrijheid, men is niet meer afhankelijk van wie dan ook. Doordat de licentiehouder de uitingen zelf aanpast, beheert men ook zelf het archief van alle documenten.

CAP2 kenmerkt zich door een eenvoudige bedieningsstructuur. De gebruikers hebben geen vormgeefopleiding of grafische scholing nodig om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Met een CAP2 licentie beschikt de licentiehouder over een compleet, doeltreffend en doelmatig online opmaaksysteem voor communicatiemiddelen intra- en internet.

CAP2 heeft als reclamebureau veel ervaring, grafische en technische kennis van huisstijlmanagement, logo’s, huisstijlen en andere communicatiemiddelen. Wij hebben de inzichten in het productieproces van drukwerk en het maken én plaatsen van (personeels)advertenties in de media. De ontwikkeling van CAP2 is een logische stap die voortgekomen is uit de vraag vanuit de markt.

www.cap2.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.