Een leuke, gezellige en leerzame tijd.

Het zit er al weer op. Mijn vijf maanden stage bij Leo ten Have creatieve communicatie. De tijd is voorbij gevlogen. Voor ik het wist zat ik alweer aan mijn laatste stagedag. Met veel plezier kan ik hier dan ook op terug kijken. Het was een leuke, gezellige en leerzame tijd.

Tijdens mijn stage als grafisch vormgever kreeg ik veel verschillende opdrachten. Van het ontwerpen van brochures en logo’s tot het fotograferen van objecten voor op posters en in magazines. Bij deze opdrachten kreeg ik de vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken en mijn mening te geven. Door de goede begeleiding en tips van Leo was het erg leerzaam. De sfeer in het bedrijf is aangenaam en mede door de leuke groep collega’s was er altijd wel wat te lachen.

Hierbij wil ik iedereen van Leo ten Have creatieve communicatie bedanken voor de leuke en leerzame stageperiode!

Liset Schurink

Studente Rijn IJssel. Augustus 2012- januari 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.