Een leuke, creatieve stage!

Mijn stage gaat beginnen, de aankomende 20 weken zal ik aan de slag gaan bij Leo ten Have creatieve communicatie. Dit is een klein maar zeer succesvol en druk bedrijf. Ik werd hier niet gezien als stagiair maar als volledig medewerker, ontwerper. Geen verzonnen opdrachten maar meteen aan de bak met projecten voor verschillende opdrachtgevers. Dit maakte het werk juist zo leuk. Nog leuker wordt het om vervolgens je eigen werk gedrukt of online terug te zien.

Zo heb ik mijn aandeel geleverd aan het magazine Monumentaal. Het is dan gaaf om je naam in het colofon terug te zien staan en het blad terug te vinden in de kiosk. Verder is er veel afwisseling in het werk met de zowel print- als digitale projecten.

De werksfeer is erg prettig, leuke collega’s en een grapje op z’n tijd zat er zeker in! De begeleiding in dit bedrijf is zeer goed, Leo stond altijd voor mij klaar en nam de tijd om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Daardoor heb ik in deze periode veel geleerd dus een echte aanrader!

Deze 20 weken zijn voorbij gevlogen, ik wil iedereen in dit bedrijf bedanken voor de leuke en leerzame tijd.

Ferdi van Bindsbergen

Stagiaire Mediavormgever (Graafschap College Doetinchem)

Periode augustus 2015 – januari 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.