Leerzame en leuke stage periode

Als eerste wil ik iedereen binnen het bedrijf bedanken voor alles wat ik heb mogen meemaken. Het is een aanrader om bij Leo ten Have creatieve communicatie stage te lopen. Je krijgt alle ruimte wat je nodig hebt en je mag je bezig gaan houden met ‘echte’ opdrachten, zo leer je enorm veel tijdens je stage periode, meer dan op school. Je moet er vooral zelfstandig aan de bak, maar mocht je toch nog een vraag hebben staat Leo altijd klaar om je vraag te beantwoorden.

Bij Leo ten Have creatieve communicatie werk je veel voor MONUMENTAAL magazine. Het geeft je een goed gevoel om je naam terug kunnen te lezen in het colofon van het blad. Wie wil dat nou niet? Iets om trots op te zijn.

De werksfeer binnen het bedrijf is zeer prettig, zo wordt er op gepaste momenten grapjes uitgehaald met elkaar. Er kan altijd gelachen worden. De tijd is omgevlogen, voordat ik het wist waren de 20 weken stage om en moest ik al weer afscheid nemen.

Graag zou ik Leo en iedereen binnen het bedrijf willen bedanken voor deze leuke en leerzame tijd. Het was zeker gezellig.

Cihan Dutkun

Stagiair Junior accountmanager leerjaar 3.
Periode: 9 november 2015 tot en met 15 april 2016
School: Graafschap College.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.