Mijn ervaringen bij Leo ten Have

Mijn stageperiode bij Leo ten Have was een leerzame en gezellige tijd. Ik denk dat Leo ten Have creatieve communicatie een perfect bedrijf is om je eerste stage bij te beginnen, niet alleen omdat Leo ten Have goed is in het begeleiden van stagiaires, maar ook door de kennismaking met het bedrijfsleven, de gezellige collega’s en de ervaringen die ik heb meegemaakt.

Het geduld dat het bedrijf heeft in het leren en uitleggen van dingen en toch af en toe een grapje en geintje te kunnen maken waardoor weer elke dag een gezellige dag was.

Leo ten Have creatieve communicatie, bedankt

Hierbij wil ik graag Leo en Tonnie ten Have bedanken voor de leuke tijd die ik bij het bedrijf heb gehad. Ik heb veel geleerd over het werken in een echt bedrijf, het omgaan met klanten en het creëren van diverse opdrachten. Ze hebben me laten zien dat het op een bedrijf niet alleen gaat om werken aan een bureau en stil 8 uur werken per dag, maar dat het ook gezellig kan zijn. Ook heb ik geleerd niet bang te zijn om gemaakt werk te laten beoordelen en te laten bekritiseren op eventuele verbeterpunten omdat het daardoor alleen maar beter wordt.

Ook wil ik mijn mede stagiaires Carmen Elizen en Liset Schurink bedanken mede door hen heb ik een leuke stageperiode gehad, hierdoor was ik niet de enige nieuweling die het bedrijf moest leren kennen en kon ik altijd overleggen over het werk tijdens stage en gezellig kletsen in de pauzes.

Bedankt, voor deze geweldige eerste stageperiode!

Annike Frenken

studente Cibab Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.