Het creatieve vak!

Leo ten Have is een klein bedrijf waar je met grote creatieve opdracht bezig mag zijn. Hierdoor mocht ik aan veel gevarieerde opdrachten werken. Ik heb hier veel vaktermen geleerd en creatieve uitingen leren maken. In het bedrijf moet natuurlijk hard gewerkt worden maar de sfeer is goed.

Ik heb veel geleerd over de opmaak van magazines en vond het erg leuk om mijn deelname hierin te hebben. Zo heb ik pagina’s van MONUMENTAAL en Goed uit in de Achterhoek mogen opmaken.

Ik werd helemaal vrij gelaten in de verschillende opdrachten die ik kreeg. Als ik er niet uitkwam kon ik dit bespreken met Leo. Wanneer ik een opdracht afgerond had werd deze samen besproken en bekritiseerd, maar altijd opbouwend.

Een leerzame stageperiode met veel uiteenlopende opdrachten en gezellige collega’s.

Nora Baks

Stagiaire Grafisch ontwerp

(Cibap vakschool voor verbeelding)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.