Gewoon doen!

20 weken, 100 dagen, 800 uur.

Het lijkt veel, maar niets is minder waar. In 5 maanden tijd heb ik het bedrijf en de medewerkers goed leren kennen. Het bedrijf is klein en professioneel en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf dag één mocht ik volledig meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden. Geen inwerkperiode met kleine klusjes, maar gelijk aan het werk. Je wordt niet gezien als stagiair, maar als werknemer.

De afwisseling in het werk is wat het zo leuk maakt. Je ontwerpt voor zowel print- als digitale uitingen. Zo heb ik tijdens de stageperiode een volledige nieuwe stijl gemaakt voor een tijdschrift, maar ook een animatie voor de kerst. Verder ben ik veel bezig geweest met het ontwerpen van logo’s/huisstijlen voor zowel regionale als internationale bedrijven.

Naarmate de stageperiode vorderde, werd de feedback scherper en kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Ik heb veel opbouwende kritiek gekregen die ik mee kan nemen. Ook werd er steeds meer om mijn mening gevraagd. Je maakt een grote ontwikkeling door van begin tot eind.

Je weet wat ze zeggen: ‘ Time flies…’

Wendy Plant
Stagiaire Communication & Multimedia Design (Hogeschool Utrecht)
Periode september – januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.