Een leuke stageplaats


Een stage bij Leo ten Have creatieve communicatie leek mij heel erg leerzaam. Dat is ook de reden dan ik hier solliciteerde. Mijn verwachtingen zijn zeker waargemaakt. In vijf maanden tijd heb ik erg veel geleerd.

Ik heb nu kennis over progamma’s die ik op school nog niet geleerd had, wat dit een mooie aanvulling maakt op mijn schoolcarrière. Veel dingen die ik al wél op school heb gehad heb ik kunnen uitvoeren in de praktijk. Ik heb bijvoorbeeld gewerkt aan het magazine Monumentaal. Ook heb ik gewerkt met het progamma MailChimp en WordPress. Dit waren voor mij toen nog nieuwe progamma’s. Aan het einde van mijn stage kan ik zeggen dat ik er best goed mee overweg kan. Ik voelde mij erg op mijn plek door de kleinschaligheid van het kantoor.

Er hangt een gemoedelijke sfeer.

Het grootste project waar ik aan heb gewerkt is Monumentaal, van het ontwerpen van het magazine tot het bijhouden van de Social Media uitstraling. Ook heb ik logo’s, verpakkingen en visitekaartjes mogen ontwerpen.

Ik kijk positief terug op de gehele stageperiode en ik zou ‘Leo ten Have creatieve communicatie’ zeker aanraden als stageplek.

Nicole Opgenoort
Stage gelopen: van 30 januari tot 14 juli 2017
Grafisch Vormgeving leerjaar 3
School: Deltion College, Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.