Mijn stage-ervaring bij Leo ten Have creatieve communicatie

Mijn stage-ervaring bij Leo ten Have creatieve communicatie.

Toen ik begon aan deze stage wist ik nog niet veel van WordPress. Nu, 20 weken later, is WordPress een bekend terrein geworden. Het magazine MONUMENTAAL vond ik een echte uitdaging. Niet alleen het vormgeven van het magazine, maar ook het onderhoud aan de website en het verzorgen van de digitale nieuwsbrief.

Doordat je grotere opdrachten krijgt dan op school, leer je meer details van het vak. Alles moet perfect zijn. Je komt dan voor uitdagingen te staan die je op school niet krijgt.

20 weken stage lijken erg lang, maar dat viel uiteindelijk erg mee. Het bedrijf heeft een gemoedelijke werksfeer, vervelen doe je je niet. Deadlines zijn belangrijk maar de werkdruk ligt gelukkig niet extreem hoog.

Ellen te Boekhorst
Stagiaire Media vormgever leerjaar 2
Periode: 23 augustus 2016 – 3 februari 2017
School: Graafschap College