Hulp bij opzet digitale nieuwsbrief

Hulp bij opzet digitale nieuwsbrief

hulp bij opzet digitale nieuwsbrief

Nieuws ontstaat niet, nieuws wordt gemaakt! Een digitale nieuwsbrief is een uitstekend communicatie middel om uw doelgroep op de hoogte te stellen van uw nieuws. In tegenstelling tot andere social media bepaalt u wie die nieuwsbrief ontvangt. U bepaalt zelf ook wanneer, hoevaak en op welk tijdstip die mailing wordt verstuurd. Een digitale nieuwsbrief is helemaal in te stellen naar eigen ideeën en in eigen ‘huisstijl’ te maken.
We doen dat zodat de uitgaande nieuwsbrieven altijd professioneel ogen. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden bij het maken van een nieuwsbrief, zoals het verplicht afmeld-button voor het door de ontvanger gemakkelijk kunnen afmelden.

Wanneer u alles uit handen wilt geven, kan Leo ten Have creatieve communicatie de totale productie verzorgen. Van het schrijven van teksten, het maken van interviews, maken van foto’s, het vormgeven en het versturen van e-mails naar uw doelgroep. Alles volgens een strakke planning.

Wanneer uw nieuwsbrief account is ingericht en de basis templates gereed zijns, bieden wij ondersteuning tijdens het inzetten van de eerste nieuwsbrieven. Wij beoordelen met u de rapportages. Dit bestaat dikwijls uit het maken van een test e-mail en het beoordelen van de mailing.

Mocht jouw organisatie meer behoefte hebben aan ondersteuning bij het opzetten van een digitale nieuwsbrief, dan kan een gebruiksinstructie voor één of meerdere personen.in de vorm van een training op locatie, verzorgd worden.

Hulp bij opzet digitale nieuwsbrief?

Leo ten Have creatieve communicatie heeft inmiddels veel implementaties verzorgd. Grotere (10.000 subscribers) maar ook kleinere (150) mailings voor organisaties en bedrijven, Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op.